Folders en materialen bestellen

De vaktherapeutische beroepsverenigingen en wij als FVB hebben diverse materialen voor jou als vaktherapeut. Denk aan materiaal om vaktherapie meer bekendheid te geven, aan weggevers bij een activiteit of aan boeken over vaktherapie. Met deze materialen helpen we jou om vaktherapie bij relevante partijen zichtbaar te maken, bijvoorbeeld bij verwijzers, cliënten, andere zorgprofessionals of lokale beleidsmakers.

Als je folders, materialen en publicaties wilt bestellen:

Ga naar de webshop

Hier vind je een overzicht van alle te bestellen materialen per beroepsvereniging. Ben je lid, dan krijg je 25% korting. Zorg dus dat je ingelogd bent als je je bestelling plaatst, dan maak je hier automatisch gebruik van. Na je bestelling ontvang je in jouw e-mail direct de factuur voor jouw bestelling en een iDEAL-link om te kunnen betalen. Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, zullen we je bestelling afhandelen. We verzenden jouw bestelling binnen vijf werkdagen.

Bestellen als niet-lid?

Als je niet lid bent van een bij de FVB aangesloten vereniging, dan kun je materialen bestellen tegen de standaardprijs (als lid ontvang je een korting van 25%). Wil je meer weten over lid worden van jouw beroepsvereniging? Kijk dan hier: https://fvb.vaktherapie.nl/lidmaatschap/lid-worden.

Als je als niet-lid wilt bestellen, dan vragen we je om een gastaccount aan te maken. Die kun je tijdens het bestelproces aanmaken.

Promotiemateriaal voor activiteiten in het kader van pr en profilering (lezing of workshop)

Als je als vaktherapeut voorlichting geeft aan bepaalde externe doelgroepen, bijvoorbeeld een lezing of workshop, dan kun je contact opnemen met het FVB-secretariaat. In overleg kunnen we je kostenloos folders opsturen in het kader van pr en profilering voor vaktherapie. Stuur een mail naar secretariaat@vaktherapie.nl of bel het FVB-kantoor op (030) 28 00 432.

Materialen voor de Week van de Vaktherapie

Elk jaar organiseren we in de week van 15 november de Week van de Vaktherapie. Hiervoor zijn materialen te downloaden en te bestellen die jou ondersteunen bij de organisatie van een activiteit tijdens deze week. Kijk hiervoor op de website van de Week van de Vaktherapie:

https://www.weekvandevaktherapie.nl/

Artikelen en interventiebeschrijvingen op de Databank Vaktherapie

Ben je op zoek naar artikelen over vaktherapie, inclusief interventiebeschrijvingen en artikelen die in het Tijdschrift voor vaktherapie zijn gepubliceerd? Kijk dan op de Databank Vaktherapie:

https://databank.vaktherapie.nl/

Sluiten